Personvernerklæring

Denne siden eies og drives av Charter i Nord.

Analytiske formål

For å kunne lære av din og andre brukeres adferd benytter vi et system som heter Google Analytics. Her analyserer vi data slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold. Den informasjonen som blir lagret gjennom Google Analytics, som for eksempel IP-adresse, lagres anonymt på Google Analytics servere. Disse verdiene er anonyme og inneholder ingen informasjon som kan spores tilbake til deg, og IP-adresser anonymiseres.

Ingen personlig informasjon lagres hos oss

Vi lagrer ingen form for personlig informasjon om deg gjennom våre nettsider. Vi har kun anonym informasjon om din bruker-adferd som ikke kan linkes tilbake til deg personlig, eller til din enhet. Vi lagrer ikke personlig informasjon som for eksempel navn, nummer, epost, alder, kjønn, hobbyer, hvilke andre nettsider du besøker, osv. Som nevnt over, så kan for eksempel navn og epostadresse gjerne bli lagret i din nettleser som en informasjonskapsel, men dette er ikke informasjon vi har tilgang til.

Cookies er til for å gjøre din opplevelse av nettsider brukervennlige og optimalisert for deg som bruker.

Facebook, Youtube o.l.

For at vi og du skal kunne bruke gratistjenester som Facebook og Youtube vil disse tjenestene samle inn personlig informasjon om oss som f.eks. IP, statistikk o.l.

Ønsker du ikke at Facebook skal lagre informasjon om deg? Ikke klikk deg inn på vår side på facebook, eller bruk vår Facebook chat.

Youtube videoer blir blokkert på vår side hvis du ikke godtar Personvernerklæringen.

E-post, skjema og personlig informasjon

Når du sender oss e-post igjennom skjema eller igjennom ditt egent e-post program vil vil all informasjonen du sender, inkludert e-post adressen din, lagres på vår e-post server. Vi bruker denne informasjonen til å kunne ta kontakt med deg.

Informasjonen din blir ikke brukt til markedsføring eller solgt videre til en tredjepart.

Ønsker du denne informasjonen slettet, kan du ta kontakt med oss på post@charterinord.no